Η επιλογή αναβαθμισμένης συνδρομής θα κάνει απόσβεση των χρημάτων σας!

Η επιλογή της απλής συνδρομής μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύετε ανά τον κόσμο. Η συνδρομή Platinum της RCI κάνει αυτό το ταξίδι ακόμα πιο ιδιαίτερο. Περισσότερη ευελιξία. Γεγονός που σημαίνει ότι θα εξοικονομήσετε επίσης κι άλλα χρήματα σε βασικές πρόσθετες ταξιδιωτικές παροχές.

Τα Platinum μέλη της RCI απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, κάνοντας κράτηση σε μετρητά για τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία. Θα εξοικονομήσετε χρήματα από την ενοικίαση αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας τη συναλλακτική σας δύναμη ή τους πόντους σας για να μειώσετε το κόστος – ένα προνόμιο που είναι διαθέσιμο μόνο στα αναβαθμισμένα μέλη.^

Επίσης, θα προστεθούν στο λογαριασμό σας πιστώσεις επιβράβευσης μέλους για επιλεγμένες κρατήσεις: πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής αεροδρομίων, δωρεάν αναβαθμίσεις και αιτήματα αλλαγής συγκροτήματος.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε την ανταλλαγή διακοπών που επιθυμείτε τη στιγμή της αναζήτησης, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια συνεχή αναζήτηση χωρίς κόστος. Θα πραγματοποιήσουμε αναζήτηση εκ μέρους σας, καθώς τα μέλη καταθέτουν τις εβδομάδες τους και θα σας ενημερώσουμε όταν προκύψει κάποια αντιστοιχία. Διαφορετικά, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια εναλλακτική λύση.

Πολλά από τα προνόμια κρατήσεων που προσφέρονται στα αναβαθμισμένα μέλη μας χωρίς χρέωση προσφέρονται με χρέωση στα απλά μέλη. Το συνδυαστικό τους κόστος είναι υψηλότερο από το κόστος αναβάθμισης – γι' αυτόν το λόγο, αξίζει να μεταβείτε στη συνδρομή RCI Platinum!

Δείτε τους Όρους και τις προϋποθέσεις της συνδρομής RCI Platinum εδώ

^ Τα μέλη του προγράμματος RCI Weeks μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συναλλακτική δύναμη που δικαιούνται για να εκμεταλλεύονται εκπτώσεις που υπόκεινται στο Πρόγραμμα RCI Weeks για Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά προϊόντα και Υπηρεσίες, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω του Δικτύου Κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις σχετικά με το δίκτυο κρατήσεων της Alliance, κάντε κλικ εδώ.

**Η εγγύηση καλύτερης τιμής ισχύει μόνο για κρατήσεις ξενοδοχείου μέσω του δικτύου κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις, κάντε κλικ εδώ.