Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ

Είμαστε ένας οργανισμός συνδρομητικών μελών, ο οποίος συγκεντρώνει ιδιοκτήτες συνεργαζόμενων συγκροτημάτων της RCI που θέλουν να πετύχουν περισσότερα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Η ιδιοκτησία των διακοπών σας είναι το νόμισμά σας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ατελείωτες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

 

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΠΑΝΤΟΥ.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Είμαστε ο απόλυτος ταξιδιωτικός σας σύντροφος, δίπλα σας για όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

ΤΌΣΑ ΠΟΛΛΆ ΝΑ ΔΕΊΤΕ.
ΤΌΣΑ ΠΟΛΛΆ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ.
ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΉΣΕΤΕ.

Τα μέλη μας απολαμβάνουν τακτικές προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια αποκλειστικά για τα μέλη μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Από ξενοδοχεία, συγκροτήματα και κρουαζιέρες μέχρι ξεναγήσεις και επιπλέον ταξιδιωτικές παροχές, θα σας βοηθήσουμε να πάτε διακοπές - και ταυτόχρονα να πετύχετε την καλύτερη προσφορά!

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ.

Απολαύστε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις, προνόμια κράτησης μελών και προνόμια lifestyle.

Η αναβαθμισμένη συνδρομή RCI Platinum σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτάτε περισσότερα. Περισσότερη ευελιξία. Μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Περισσότερες επιβραβεύσεις. Θα εξοικονομήσετε χρήματα από τις επιπλέον ταξιδιωτικές παροχές και θα έχετε πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίου με έκπτωση.

ΓΙΝΕΤΕ RCI INSIDER

Μοιραστείτε την αγάπη σας για τις διακοπές με άλλα μέλη-ομοϊδεάτες, συμμετέχοντας στην ομάδα RCI Europe Insiders στο Facebook: Ένας ιδιωτικός χώρος αποκλειστικά για τα μέλη μας.