Vårt uppgraderade medlemsalternativ betalar för sig självt!

Vårt vanliga medlemsalternativ kan förändra hur du reser i världen – med RCI Platinum blir det ännu mer speciellt och flexibelt, vilket innebär att du även tjänar mer på dyrare reseförmåner.

RCI Platinum-medlemmar får ännu större rabatter på hotellvistelser med kontantbokning. Du sparar pengar på biluthyrning genom att använda din byteskraft eller dina poäng till att minska kostnaden – en förmån som endast är tillgänglig för uppgraderade medlemmar^.

Du får även medlemsbelöningskrediter på ditt konto för vissa bokningar, tillgång till flygplatslounger och kostnadsfria uppgraderingar och förfrågningar om ändring av anläggning.

Om du inte kan hitta någon lämplig bytessemester kan du skapa sökningar utan kostnad så håller vi reda på när medlemmar deponerar veckor och informerar dig om när det finns träffar eller hjälper dig hitta alternativ.

Många av de bokningsförmåner våra uppgraderade medlemmar har tillgång innebär en avgift för standardmedlemmar. Den sammanlagda kostnaden för dem är mer än uppgraderingsavgiften – vilket är anledningen till att det lönar sig att gå med i RCI Platinum!

RCI Platinum-villkoren finns här.

^ RCI Weeks-medlemmar kan använda sin byteskraft för att få tillgång till rabatter som omfattas av RCI Weeks-programmet för hotell, reseprodukter och tjänster. Mer information finns här.

RCI Points-medlemmar kan använda sina poäng till att få tillgång till rabatter som omfattas av RCI Points-programmet för hotell, reseprodukter och tjänster. Programmet finns här.

Du kan boka hotell, reseprodukter och tjänster via Alliance Reservation Network. För fullständiga villkor för Alliance Reservation Network, klicka här.

Bästa pris-garantin gäller endast för hotell som bokas via Alliance Reservation Network. För fullständiga villkor och bestämmelser, klicka här.