Som medlem ger vi dig möjligheten att få ett liv fyllt av resor. Ett liv fyllt av upplevelser. Ett liv fyllt av kärlek. Ta reda på hur du kan få kontakt med andra likasinnade medlemmar. Upptäck våra senaste tävlingar. Dela med dig av dina semesterberättelser. Vi är här tillsammans!

Dina ord. Dina minnen. Ditt RCI.

Väck dina semesterresor till liv

Ditt medlemskap ger dig möjlighet att resa vart du vill. Vi vill gärna höra allt om dina upplevelser. Från storstadssemestrar och strandsemestrar till din unika roadtrip och alla dina drömresmål — berätta dina resehistorier för oss.

Skicka dina favoritbilder och videoklipp från RCI-semestern så kanske vi visar upp dem på RCI.com, på våra sidor på sociala medier eller i framtida e-postkampanjer.

Bli en RCI Insider

Dela din kärlek till semestrar med andra likasinnade medlemmar genom att gå med i vår Facebook-grupp för RCI Insiders i Europa — en privat plats enbart för medlemmar.

Få kontakt med andra medlemmar och få rekommendationer om resmål och anläggningar, medlemstips eller berätta om dina egna reseupplevelser. Du kanske till och med får en vän för livet!

För att gå med i gruppen behöver du ditt RCI-medlems-ID. Du hittar det i sidfoten i de flesta e-postmeddelanden du får från oss.

Är du en lycklig vinnare?

Tack till alla som deltog i vår senaste tävling och delade med sig av sina semesterminnen.

Vi gratulerar våra vinnande medlemmar Linnea.S och Nelli.K som skickade in sina fantastiska semesterbilder. Vi hoppas att ni uppskattar priserna.

Håll utkik efter nästa tävling så har du också chans att vinna.

Tycker du om att dela med dig? Det gör vi också!

Värva en vän så får ni båda en kredit värd 50 £ som ni kan lösa in så snart din vän blir medlem.*

Villkor gäller.

Få kontakt med oss