Missar dina vänner en värld av möjligheter?

Om dina vänner redan äger en vecka eller fler på en av våra anslutna anläggningar, kan vi ge dem så mycket mer än en vanlig sommarsemester.

Vi utgör den minsta delen av deras hittills största semesteräventyr!

Genom att bli medlem får de tillgång till bytessemestrar och exklusiva uthyrningspriser på 4 200 anslutna anläggningar över hela världen, rabatt hos fler än 600 000 hotell och hos några av världens ledande biluthyrningsföretag, tillgång till över 345 000 aktiviteter, exklusiva reseförmåner och flexibla betalningsmetoder. De kan dessutom byta sin semestertidsvecka, och så mycket mer.

Värva en vän så får ni båda en kredit värd 565 SEK som ni kan lösa in så snart din vän blir medlem.*

ÄR DU REDO? NÄSTA STEG …

*Regler och villkor: Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller inte för anställda inom Wyndham Destination eller leverantörer och deras i anställa på Wyndham Destination och det kan inte erbjudas kommersiellt och/eller mot någon typ av betalning. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra, utöka eller återkalla detta erbjudande utan förvarning. Rekommenderande medlem: Om du ska kunna få en RCI-kredit som är värd 565 SEK* måste den semestertidsägare du rekommenderar gå med i och godkännas i RCI Weeks-bytesprogrammet. Krediten kan endast användas som betalning för utvalda RCI-produkter och tjänster som Bytessemestrar, Extra semestrar, Sista minuten-erbjudanden eller Gästkort, och den kan inte återbetalas eller omvandlas till kontanter. RCI Travels tjänster omfattas inte. Genom att rekommendera den rekommenderade medlemmen bekräftar du även att du har fått medlemmens tillstånd att göra detta. Det finns ingen gräns för hur många semestertidsägare du kan rekommendera. Den rekommenderade medlemmen måste fortsätta att vara RCI-medlem för att kunna få sin Rekommendera en vän-kredit, och får inte bryta mot några av RCI:s användarvillkor. Krediten ges till den rekommenderade medlemmen först när den rekommenderade semestertidsägaren har betalt sin anmälningsavgift, godkänts av RCI som medlem i RCI Weeks-bytesprogrammet och efter att relevant karantänstid har löpt ut. Krediten gäller i sex månader från anmälningsdatumet. Erbjudandet upphör att gälla om den rekommenderade semestertidsägaren inte uppfyller några av RCI:s krav, avslutar sitt RCI-medlemskap inom den relevanta karantänstiden, nekas av RCI eller får sitt RCI-medlemskap uppsagt av någon annan anledning. Nya medlemmar: sökande måste kvalificera sig för erbjudandet genom att slutföra anmälningsprocessen på rci.com, godkännas av RCI och följa RCI:s användarvillkor. Anmälningsprocessen för nya medlemmar kan ta upp till åtta veckor från mottagande av ifyllt anmälningsformulär online. Genom att rekommendera den rekommenderade medlemmen bekräftar du även att du har fått medlemmens tillstånd att göra detta. Nya medlemmar måste äga en eller flera semestertidsveckor på en RCI-ansluten anläggning. Den nya medlemmen får inte ha varit RCI-medlem under de senaste sex månaderna innan ansökan. Erbjudandet upphör att gälla om den nya medlemmen avslutar sitt RCI-medlemskap inom relevant karantänstid, nekas av RCI eller om RCI-medlemskapet upphävs av någon annan anledning.