RCI Hjälp

Vi hjälper dig att resa på semester – hela vägen!

Behöver du lite hjälp för att komma åt ditt RCI-medlemskonto på webbplatsen? Eller har du kanske inget konto ännu? Du kanske bara undrar vilka vi är och var du ska börja?

Vi finns här för att hjälpa dig!

Använd länkarna nedan för att få hjälp. När du har loggat in kan du besöka vår omfattande medlemshjälp som ingår i ditt konto som RCI-medlem.

Du kommer snart att upptäcka mer om de fördelar och den flexibilitet som vi har att erbjuda – och titta på alla våra semesterboenden i hela världen som du kan få uppleva.

Hjälp För Visa Veckor  Hjälp För Visa Punkter

Innehåll i Hjälp utan inloggning
  • Detta är Weeks
  • Detta är Points
  • Detta är HJÄLP på RCI.com
  • Detta är HJÄLP på RCI.com POINTS
  • Om RCI
  • RCI Platinum-medlemskap
  • Så går du med i RCI
  • Få ut det bästa av ditt medlemskap
  • Lär dig mer om ditt medlemskap
  • Detta är RCI Travel
  • Detta är RCI.com
  • Registrering online
  • Så hämtar du ditt användarnamn
  • Så hämtar du ditt lösenord
  • Felsökning
  • Nedladdning av policies samt villkor och bestämmelser