Dina åsikter

Vi på RCI är alltid intresserade av att få veta vad våra medlemmar tycker, och vår webbplats är inget undantag. Den återkoppling som du ger hjälper oss att ge dig en ännu bättre upplevelse av webbplatsen.

Att kunna fånga dina online-förfrågningar i realtid är ett bra sätt att ta reda på exakt hur webbplatsen fungerar och hur vi kan utveckla och förbättra den. Vi bryr oss verkligen om vad du tycker!

Hur du delar med dig av dina åsikter

Det är enkelt att dela med sig av sina åsikter med RCI. Håll utkik efter fliken Feedback på höger sida av den webbsida som du tittar på just nu och klicka sedan på länken. Synpunkter kan också lämnas när du är inloggad på ditt online-konto.

Dela dina synpunkter med oss. Gradera din upplevelse genom att klicka på någon av emojikonerna som från höger till vänster betyder mycket dåligt, dåligt, neutralt, gillar och älskar. Du kan sedan ange, med högst 256 tecken, vad du vill att vi ska veta om din upplevelse.

Vilken typ av synpunkter ska jag skicka?

Feedback-formulärets primära funktion är att få din åsikt om RCI:s webbplats. Tyckte du att det var enkelt att söka? Hittade du all information som du behöver? Du kan även lämna synpunkter om dina erfarenheter som RCI-kund.
Exempel på synpunkter från RCI-medlemmar kan vara:

• Jag tycker att det är svårt att söka efter en semester på er webbplats. Jag tycker att det skulle hjälpa om ni kunde ge mig rekommendationer
  • Jag kan inte hitta information om hur jag lägger till ytterligare en deponering på mitt konto
  • Efter att ha tittat på era hjälpvideoklipp tyckte jag att det var mycket enkelt att söka efter ett byte. Kan ni göra fler videor som denna?

Dessa är alla bra exempel på den typ av webbplatsfrågor vi kan besvara, men vi vill också gärna höra dina synpunkter på hur vi kan göra RCI.com ännu bättre. Alla förslag mottages tacksamt!