Meglévő foglalások támogatása

 

Létező csereüdülés-foglalás esetén:

i) Ha cserevédelmet* vásárolt, rugalmasan módosíthatja a cserefoglalását, és újrafoglalhat egy későbbi csereüdülést, feltéve, hogy az újrafoglalást az eredeti cserefoglalás lemondását követő hat hónapon belül elvégzi. Ha Ön módosítani kívánja foglalását egy másik úti célra, forduljon hozzánk! Szakértő tanácsadóink tudják, hogy jelenleg mely üdülők érhetők el, hol és mikor, és segítenek megtalálni az alternatív úti célt.

Önnek RCI tagnak kell lennie az átütemezett üdülés időpontjában.

ii) Ha NEM vásárolt cserevédelmet, a normál lemondási feltételek érvényesek. Támogatjuk Önt, ha lemondja vagy módosítja a foglalást az utazástól számított 21 napon belül, és jóváírjuk RCI tagsági számláján az eddig kifizetett teljes összeget, hogy Ön 2022. december 31-ig újra lefoglalhasson egy jövőbeli üdülést, ha a következő okok valamelyike miatt nem tud utazni:

  • a lefoglalt üdülő az üdülés időpontjában le van zárva,
  • az Ön nemzeti kormányának korlátozásai jogellenessé teszik a külföldre utazást;
  • az úti céljára való megérkezéskor karanténba kell vonulnia;
  • az Ön úti célja szerepel az Ön nemzeti kormánya által meghatározott, korlátozás alá eső országok listáján, és a hazatéréskor izolációba kell vonulnia egy felügyelt karanténhotelben.

Nem kell 2022. december 31-ig elutaznia az újrafoglalt üdülésre, de az átütemezett üdülés időpontjában RCI tagnak kell lennie.

A 2021. május 31. előtt lemondott foglalások esetében 2022. szeptember 30-ig van lehetősége újrafoglalni egy jövőbeli üdülést. Önnek RCI tagnak kell lennie az átütemezett üdülés időpontjában.

 

Létező Plusz üdülés foglalás esetén:

A 2021. április 1-jétől foglalt új plusz üdülések esetében lehetősége van a cserét módosítani vagy visszatérítendő lemondást végezni a bejelentkezés előtti 46 napig. Ráadásul csak a kifizetett ár 15%-át veszíti el, ha a bejelentkezés előtti 31–45 napon belül lemondja a lemondást. Feltételek érvényesek – olvassa el a plusz üdülések lemondására vonatkozó módosított szabályzatunkat itt.

Ekkor támogatjuk Önt, ha úgy dönt, hogy a foglalást az utazástól számított 21 napon belül lemondja vagy módosítja, mivel a következő okokból nem tud utazni: az üdülő bezár, vagy a helyi lezárásokhoz, evakuációs rendeletekhez, határlezárásokhoz vagy az utazást tiltó jogi szabályozásokhoz hasonló, kormány általi döntés születik. Ebben az esetben jóváírjuk RCI tagsági fiókjában az addig kifizetett teljes összeget, így 2022. december 31-ig újrafoglalhat egy következő üdülést. Nem kell eddig a napig utaznia.

A 2021. május 31. előtt lemondott foglalások esetében 2022. szeptember 30-ig van lehetősége újrafoglalni egy jövőbeli üdülést. Nem kell eddig az időpontig bezárólag utaznia, de az átütemezett üdülés időpontjában RCI tagnak kell lennie.

Ha jóváírást kapott a számláján egy olyan csereüdülés miatt, amelyet nem tudott igénybe venni, akkor felhasználhatja azt egy plusz üdülés lefoglalásához.

Minden típusra vonatkozik:

Ha RCI üdülésének lemondását fontolgatja koronavírushoz kapcsolódó okokból vagy fokozott védelmet adott hozzá üdüléséhez, kérjük, ne mondja le foglalását az RCI.com weboldalon. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg a lehetőségeket!

Minden egyéb okból (ideértve a fokozott védelemmel rendelkező vagy anélküli saját hetes foglalásokat) kifolyólag továbbra is lemondhatja online.

Az újrafoglalt csereüdüléseknek a deponált hét vagy az eredetileg felhasznált pontok érvényességi időszakán belül kell lennie. Önnek RCI tagnak kell lennie az átütemezett üdülés időpontjában.

Ha hotelt, kölcsönzött autót, hajókörutat vagy tevékenységeket foglalt le az RCI Travel†-en, az RCI Cruise°-on vagy harmadik fél partnereinken keresztül, akkor az egyes szolgáltatókkal kell felvennie a kapcsolatot azok saját lemondási szabályzataiért.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha hotelcserét vagy készpénzes hotelfoglalást szeretne módosítani vagy lemondani! Ezeket az Alliance Reservation Network szolgáltatja. A hotelekben saját lemondási szabályaik érvényesek, és ezek nem tartoznak a fent említett irányelvek hatálya alá.

Amennyiben RCI tagságának feltételei és a fenti feltételek között ellentmondás merül fel, a fenti feltételek érvényesek.