OA továbbfejlesztett tagsági lehetőségünk megtéríti az árát!

A normál tagsági lehetőségünkkel másképp fogja járni a világot. Az RCI Platinum még különlegesebbé teszi ezt az élményt. Rugalmasabb. Így azt jelenti, hogy a legfontosabb utazási extrákon is többet takaríthat meg.

RCI Platinum tagként nagyobb kedvezményeket kaphat a hotelekben való készpénzes foglalásoknál. Spórolhat az autókölcsönzésen, ha felhasználja a csereértékeit vagy a pontjait, hogy csökkentse a költségeket – ez az előny csak az új előfizetést választó tagoknak érhető el.^

Emellett a kiválasztott foglalásokért tagsági juttatásokat is jóváírnak a számlájára; repülőtéri várókba való belépést, valamint ingyenes átsorolást és üdülőhely-változtatási kérelmeket kaphat.

Ha a keresés idején nem találja meg azt a csereüdülést, amelyre a szíve vágyik, ingyenesen beállíthat egy állandó keresést. Figyelemmel követjük Önnek, hogy a tagok lefoglalják-e az adott heteket és értesítjük, ha egyezést találunk, vagy pedig segítünk más lehetőségeket keresni.

Számos foglalási kedvezmény, amelyet az új előfizetést választó tagjainknak ingyenesen kínálunk, a normál tagok számára díjköteles. Ezek együttes értéke több, mint a tagságváltási díj – ezért érdemes RCI Platinum tagságra váltani!

Lásd az RCI Platinum feltételeit

Az RCI Weeks tagok a jogosult csereértéket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

Az RCI Points tagok a jogosult pontokat az RCI Points hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

*A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.