A timeshare – vagy üdülési jog – keretein belül időszakot vásárol (általában egy hetet vagy többet) egy olyan üdülőben, amely medencével, bárral, étteremmel, és hasonló helyszíni szolgáltatásokkal rendelkezik.

A timeshare elérhetővé teszi a saját nyaraló kényelmét azok számára is, akik szeretnének egy második otthont egy általuk kedvelt helyen, de nem biztos, hogy megengedhetik maguknak a saját nyaraló megvásárlását – vagy nem vágynak az azzal járó pénzügyi kötelezettségekre.

Az üdülők általában egy hét tulajdonjogát kínálják, amelyhez további heteket lehet vásárolni ugyanabban az üdülőben, vagy a fejlesztő további üdülőiben. Ha úgy dönt, hogy nem mindig saját üdülőjében szeretne pihenni, RCI tagsága lehetővé teszi, hogy tulajdonosi hetét a csereüdülési programba helyezze, és egy eltérő hetet foglaljon saját üdülőjében, vagy egy másik üdülőben. A résztulajdonosi konstrukciók és Destination Clubok általában többhetes tulajdonjogot kínálnak – gyakran előkelőbb ingatlanokban, kiváló helyeken..

„Az RCI megadja nekünk a lehetőséget, hogy kihasználjuk az időnket, és a számunkra legélvezetesebb üdülést választhassuk... Azt tapasztaljuk, hogy a tanácsok elősegítik a felkészülést utazásainkra, ezért sosem érezzük szükségét a vezetett túrákon való részvételnek, vagy az utazási irodák igénybevételének. Így gazdagabb az élmény, és lehetőségünk van a saját tempónkban átélni üdüléseinket”

Jean-Louis és Marie-Françoise, több mint 20 éve RCI tagok

TETSZIK, AMIT LÁT?

Tagjaink nagyobb megtakarításokhoz, még több üdülési lehetőséghez és rugalmas fizetési módokhoz jutnak.