Mi vagyunk a valaha volt legnagyobb utazási kalandjának hiányzó mozaikdarabkája.

Éves előfizetéses tagságot kínálunk azoknak az utazóknak, akik üdülési joggal rendelkeznek a 4 200 partnerüdülőnk valamelyikében szerte a világon.

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek kiaknázni valódi potenciálját. Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a tulajdonosi hetét/heteit csereértékre váltsa, így a szállás méretétől függetlenül heti egyszeri cseredíj ellenében ellátogathasson a világ különböző pontjaira.

Ha rendelkezik már üdülési joggal valamely RCI Weeks üdülőben, csatlakozhat hozzánk, hogy hozzáférjen a több mint 600 000 hotel, 4 200 partnerüdülő, több mint 345 000 program és vezető autókölcsönző márkák kedvezményes áraihoz, ahogy az exkluzív, tagoknak szóló utazási ajánlatainkhoz, a rugalmas fizetési módokhoz és még sok minden máshoz is…

ÖN MILYEN RCI UTAZÓ?

ÜGYELÜNK AZ ÉJSZAKÁIRA, REPÜLŐÚTJAIRA ÉS A LÁTVÁNYOSSÁGOKRA

Álmodozóktól a komolyan tervezőkig – legyen Ön bármilyen típus, mi minden útját kezeljük, bárhol, bármikor.

KATTINTSON EGY TAGSÁGI LEHETŐSÉGRE, ÉS VÁGJON BELE!

* Egy kétéves tagság alapján: 285 € = 142.5€ / év. 142.5 € / az év 52 hete = 2.74 € / hét.

^52 euró hároméves megtakarítás. Az 52 euró megtakarítás kiszámítása = 285 euró kétéves normál beíratási díj, plusz 99 euró egyéves, nem beszedési megbízással történő megújítási díj, mínusz 332 euró hároméves normál beíratási díj.

^212 euró ötéves megtakarítás kiszámítása = 285 euró kétéves normál beíratási díj, plusz háromszor egyéves 99 euró/év nem beszedési megbízással történő megújítási díj, összesen 297 euró = 582 euró, mínusz 370 euró ötéves normál beíratási díj.