Olyan tagsági szervezet vagyunk, amely a partnerüdülőinkben üdülési tulajdonjoggal rendelkező tapasztalt utazókat tömöríti.

Ha csatlakozik hozzánk, az üdülési lehetőségek új világát hozzuk el Önnek.

Minden utazási igényedét kielégítjük – minden egy helyen, minden úthoz, bármikor, bárhova.

Fedezze fel, RCI tagként várhatóan milyen főbb előnyöket élvezhet.

„RCI tagságunknak köszönhetően a világ számos helyére eljutottunk az évek során.” Szenvedélyünk az utazás.”

Nina Shah, RCI tag

TETSZIK, AMIT LÁT?

Tagjaink nagyobb megtakarításokhoz, még több üdülési lehetőséghez és rugalmas fizetési módokhoz jutnak.

*Az RCI Europe tagok ugyanazon nemzetközi cseredíjat fizetik a szállás méretétől és helyétől függetlenül.

~Az RCI Weeks tagok a jogosult csereértéket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

Az RCI Points tagok a jogosult pontokat az RCI Points hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

*A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2020 RCI Travel. Minden jog fenntartva.

Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy az Európai Unióban él: Ha Ön kettő vagy több utazási vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatást foglal nálunk, akkor a 2018. évi szervezett utazási formákról és kapcsolódó utazási megoldásokról szóló rendeletnek (a továbbiakban „rendeletek”) megfelelő kapcsolódó utazási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

Amikor kapcsolódó utazási megoldásokat kínálunk Önnek, akkor fizetésképtelenségünk esetére gondoskodtunk a biztosítási fedezetről, a rendeletek előírásainak megfelelően. Itt olvashatja el a szabályzat részleteit.

^A cserevédelem feltételei itt olvashatók.