Mi egy tagsági szervezet vagyunk, amely az RCI-hez tartozó üdülőingatlanok olyan tulajdonosait tömöríti, akik többet szeretnének elérni. Többről szól, minthogy évről évre ugyanabba az üdülőbe tér vissza.

Tökéletes útitársként segítünk Önnek üdülési tulajdonjogát végtelen mennyiségű üdülési élményre cserélni, és még több úti célt elérni!

Hozzon ki még többet üdülési tulajdonjogából – cserélje el az Ön kiosztott hetet csereértékre (RCI Weeks-tagok) vagy pontokra (RCI Points-tagok), amelyeket kedvezményes üdülésre, szállodai tartózkodásokra, hajókörutakra és vezetett túrákra használhat fel. Továbbá élvezze a rendszeres ajánlatokat, kedvezményeket és a csak tagokra vonatkozó árakat! 

Íme néhány az RCI-tagsággal járó előnyök közül...

„RCI tagságunknak köszönhetően a világ számos helyére eljutottunk az évek során.” Szenvedélyünk az utazás.”

Nina Shah, RCI tag

AZ ÖN TULAJDONA HOZZON KI BELŐLE TÖBBET.

Üdülési tulajdonjoga sokkal többet adhat Önnek.
Még több megtakarítás. Még több mosoly. Még több fontos pillanat.

*Az RCI Europe tagok ugyanazon nemzetközi cseredíjat fizetik a szállás méretétől és helyétől függetlenül.

~Az RCI Weeks tagok a jogosult csereértéket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

Az RCI Points tagok a jogosult pontokat az RCI Points hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

*A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.

Az RCI Travel üzemeltetője/üzemeltetői olyan harmadik fél/felek, amely(ek) teljes mértékben felelős(ek) az összes szolgáltatás és termék Önnek történő biztosításáért. A harmadik fél/felek az „RCI Travel” márkanevet az RCI, LLC licence alapján használhatják.

Az RCI Travel vállalatnál történő foglalásokra a harmadik fél/felek feltételei vonatkoznak, amelyek az alábbi weboldalon érhetők el:

Repülőjegyek foglalása

 

Hajóutak foglalása

Tekintse meg az RCI hajókörutak használati feltételeit itt

Körutazás foglalásához kattintson ide

Tekintse meg az RCI hajókörutak használati feltételeit itt

A körutazás és kirándulás foglalása nem érhető el minden ország tagjai számára.

Az RCI nem vállal felelősséget a harmadik fél/felek által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Kérjük, tekintse meg az RCI Travel feltételeit itt  

Nem minden országban érhető el minden termék.

Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy az Európai Unióban él: Ha Ön kettő vagy több utazási vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatást foglal nálunk, akkor a 2018. évi szervezett utazási formákról és kapcsolódó utazási megoldásokról szóló rendeletnek (a továbbiakban „rendeletek”) megfelelő kapcsolódó utazási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

Amikor kapcsolódó utazási megoldásokat kínálunk Önnek, akkor fizetésképtelenségünk esetére gondoskodtunk a biztosítási fedezetről, a rendeletek előírásainak megfelelően. Itt olvashatja el a szabályzat részleteit.

Lásd az RCI Platinum feltételeit