Egy vagy két hét egy üdülőhelyen. Pihentető hajókörút. Rövid kis pihenések a saját országában. All-inclusive egzotikus luxusutak. Éjszakai hoteltartózkodások munka vagy kikapcsolódás céljából.

Mindegyikre van opciónk. És még annyi minden másra.

RCI tagként világszerte több mint 100 ország 4 200 partnerüdülője közül válogathat, és több mint 600 000 szállodában kaphat kedvezményes árat.

És hogy mi a legjobb benne?

Ön választhatja ki a foglalás és fizetés módját.Használja fel a csereértékét vagy pontjait csereüdülésre vagy hoteltartózkodásai költségeinek csökkentésére.^

Az RCI Platinum tagok pénzbeli tagsági jóváírásokat is szereznek bizonyos tranzakciók után, melyeket későbbi csere- vagy plusz üdülésekre is felhasználhatják.

TETSZIK, AMIT LÁT?

Tagjaink nagyobb megtakarításokhoz, még több üdülési lehetőséghez és rugalmas fizetési módokhoz jutnak.

*Az RCI Europe tagok ugyanazon nemzetközi cseredíjat fizetik a szállás méretétől és helyétől függetlenül.

~Az RCI Weeks tagok a jogosult csereértéket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

Az RCI Points tagok a jogosult pontokat az RCI Points hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

*A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2020 RCI Travel. Minden jog fenntartva.

Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy az Európai Unióban él: Ha Ön kettő vagy több utazási vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatást foglal nálunk, akkor a 2018. évi szervezett utazási formákról és kapcsolódó utazási megoldásokról szóló rendeletnek (a továbbiakban „rendeletek”) megfelelő kapcsolódó utazási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

Amikor kapcsolódó utazási megoldásokat kínálunk Önnek, akkor fizetésképtelenségünk esetére gondoskodtunk a biztosítási fedezetről, a rendeletek előírásainak megfelelően. Itt olvashatja el a szabályzat részleteit.