Tagként megadjuk Önnek a lehetőséget, hogy utazással teli életet éljen. Az utazásokkal teli életért. A szeretettel teli életért. Tudja meg, hogyan léphet kapcsolatba hasonló gondolkodású tagokkal. Ismerje meg legfrissebb versenyeinket. Ossza meg saját üdülési történeteit. Együtt, egy közösségben!

Az Ön szavai. Az Ön emlékei. Az Ön RCI-élménye.

Keltse életre üdülési élményeit!

Tagsága lehetőséget teremt Önnek arra, hogy bárhová eljusson. Szeretnénk többet megtudni arról, milyen élményekben volt része. A városlátogatásoktól kezdve a tengerparti nyaralásokon át az életre szóló hajókörutazásokon át a bakancslistás kirándulásokig — mesélje el nekünk utazási élményeit.

Küldje el nekünk kedvenc RCI nyaralási fotóit és videóit, és szerepelhet az RCI.com oldalon, a közösségimédia-oldalainkon vagy a jövőbeni e-mail-kampányainkban.

Legyen Ön is az RCI bennfentes tagja

Ossza meg a nyaralás iránti szeretetét más hasonló gondolkodású tagokkal az RCI európai bennfenteseinek Facebook-csoportjához való csatlakozással — ez egy kizárólag a tagok számára fenntartott zárt közösség.

Lépjen kapcsolatba a többi taggal, és fedezze fel az úti célokra és üdülőhelyekre vonatkozó ajánlásokat, tagsági tippeket, vagy ossza meg saját utazási tapasztalatait. Akár még életre szóló barátságot is köthet!

A csoporthoz való csatlakozáshoz szüksége lesz az RCI tagsági számára. Ezt megtalálja a legtöbb tőlünk érkező e-mail láblécében.

Ön a szerencsés nyertes?

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett legutóbbi versenyünkön, és megosztotta velünk üdülési emlékeit.

Gratulálunk nyertes tagjainknak: Linnea.S és Nelli.K, akik beküldték csodálatos üdülési pillanataikat. Reméljük, élvezik majd az üdülést!

Maradjon velünk a következő versenyünkön, hogy esélye legyen nyerni.

Szereti megosztani történeteit? Mi is!

Mutasson be minket egy barátjának, és mindkettőjüknek 50 £ jóváírással köszönjük meg, amely a barátja csatlakozásakor válik felhasználhatóvá a fiókjában.*

A feltételek érvényesek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot