Forbrugeradvarsel

 

Advarsel til vores medlemmer

 

Som medlemmer har bemærket fra andres advarsler på denne side, findes der hensynsløse firmaer, som forsøger at lokke dig til at tro, at de har forbindelse med RCI, og som forsøger at sælge dig deres "tjenester". I mange tilfælde er disse "tjenester" af meget ringe kvalitet eller eksisterer slet ikke.

 

Disse organisationer ringer eller sender uopfordrede e-mails og påstår, at de ringer fra eller er tilknyttet RCI, selvom det ikke er tilfældet. Hvis du modtager en uopfordret opringning eller e-mail fra en person, der hævder at være fra eller at samarbejde med RCI, skal du som det første altid bede om at få oplysninger om din sidste RCI BytteFerie (f.eks. hvor og hvornår ferien blev afholdt). Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar, tyder det på, at der er noget galt, og vi opfordrer kraftigt til, at du straks afbryder enhver kontakt uden at afsløre personlige oplysninger eller at købe de tilbudte tjenester. Fortæl RCI, hvis du har modtaget mistænkelige opkald eller e-mails, så vi kan orientere andre medlemmer og gøre, hvad vi kan for at stoppe det.

 

Vi anbefaler også, at du kontakter Mindtimeshare (www.mindtimeshare.com), som er en organisation af europæiske forbrugere, der har været udsat for svindel i forbindelse med timeshare. Med din tilladelse vil de undersøge sagen nærmere og gøre, hvad der er muligt, for at ethvert forsøg på svindel offentliggøres og bliver stoppet.

Resort Care Europe

 

RCI har modtaget mange meldinger om, at medarbejdere fra den ovennævnte organisation kontakter RCI-medlemmer og påstår, at de ringer fra RCI, selvom det ikke er sandt. Vi tror, at denne organisation er forbundet med Resort Servie Care (som har anvendt lignende uærlige salgsmetoder). Vi vil hermed gerne slå fast, at vi ikke på nogen måde er forbundet med disse organisationer og at deres påstand om at repræsentere RCI er komplet usand. Vi anbefaler kraftigt alle RCI-medlemmer ikke at indlade sig med disse selskaber og at informere os, hvis de bliver kontaktet af en af disse.

Easy Consulting SL - Spa

 

RCI har modtaget meldinger om, at denne organisation kontakter RCI-medlemmer og påstår at ringe fra RCI, selvom det ikke er sandt.

 

Easy Consulting SL driver eller er forbundet med følgende mærker: The Gift Company, Bonus Week Breaks, Resorts Direct, Direct Resorts International, Extra Weeks, Extra Time Online, Sky Breaks, Sponsored Weeks, Sponsored Breaks, The All Inclusive Club, Anu Holidays og The Ultimate Holiday Package. Bemærk venligst, at RCI ikke på nogen måde er forbundet med dette firma eller de ovennævnte mærker og at det ikke er sandt, hvis medarbejdere fra denne organisation hævder at repræsentere RCI. Vi anbefaler kraftigt alle RCI-medlemmer ikke at indlade sig med Easy Consulting SL og at informere os, hvis de bliver kontaktet uopfordret af dette firma.

 

“RCI Viajes”

 

RCI er opmærksom på, at ovenstående virksomhed benytter webstedet www. rciviajes.com.

RCI vil gerne gøre det klare, at selskabet overhovedet ikke har nogen forbindelse med “RCI Viajes” og at “RCI Viajes” ikke har nogen rettigheder til at bruge hverken RCI's navn eller logo.

RCI er ved at tage skridt til at stoppe dette misbrug fra “RCI Viajes” og anbefaler på det kraftigste, at RCI-medlemmer ikke har noget at gøre med “RCI Viajes”.

 

Update 1st October 2013

 

Som følge af aktiviteterne anført ovenfor lagde RCI sag an mod både Resort Care Europe og Resort Servie Care ved handelsretten i Valencia i slutningen af 2012.

Efter en høring om sagen d. 30. september 2013, bestemte retten, at: (i) både Resort Care Europe og Resort Servie Care øjeblikkeligt skal ophøre med at anvende RCIs navn, og at (ii) de skal offentliggøre rettens afgørelse i to nationale britiske medier. Resort Servie Care blev yderlige pålagt at betale RCI en erstatning samt sagsomkostningerne.

Resultatet af denne sag understreger det faktum, at RCI tager den slags aktiviteter, der udføres af Resort Care Europe og Resort Servie Care, ekstremt alvorligt og at vi ikke tøver med at gå rettens gang for at beskytte os selv og vores medlemmer, hvis det er nødvendigt.