Vores opgraderede medlemskabsmulighed betaler sig selv!

Vores almindelige medlemskab kan ændre den måde, du rejser ud i verden på. RCI Platinum gør det endnu mere specielt. Mere fleksibelt. Og betyder, at du også sparer mere på vigtige ekstratjenester.

RCI Platinum-medlemmer får endnu større rabatter på hotelophold med "kontant"-bestillinger. Du sparer på billeje ved at bruge din Bytteværdi eller dine point til at reducere omkostningerne – en fordel, der kun er tilgængelig for opgraderede medlemmer.^

Du får også medlemsbonusser føjet til din konto for udvalgte reservationer, adgang til lufthavnslounge og gratis opgraderinger og anmodninger om ændring af feriested.

Du kan oprette en vedvarende søgning helt gratis, hvis du ikke kan finde den BytteFerie, du har forelsket dig i. Vi søger på dine vegne, når andre medlemmer deponerer deres uge(r), og giver dig besked, når vi finder et match, eller hjælper dig med at finde et alternativ.

Mange af de bookingfordele, der tilbydes vores opgraderede medlemmer gratis, koster et gebyr for standardmedlemmer. De samlede omkostninger for disse gebyrer overstiger opgraderingsgebyret – og derfor betaler det sig at vælge RCI Platinum!

Se RCI Platinum-vilkår og -betingelser her

^RCI Weeks-medlemmer kan bruge berettiget bytteværdi til at få adgang til rabatter i henhold til RCI Weeks Hotel-, Travel Products- og Services-programmet, som kan ses her.

Hotel, rejseprodukter og tjenester kan reserveres via Alliance Booking Network. Hvis du vil se de komplette vilkår og betingelser for Alliance Reservation Network, skal du klikke her.

*Garanti for bedste pris gælder kun for hotelbookinger via Alliance Reservation Network. Læs alle vilkår og betingelser ved at klikke her.