Går dine venner glip af en verden af muligheder?

Hvis dine venner allerede ejer en uge eller mere på et af vores tilknyttede feriesteder, kan vi give dem meget mere end en årlig ferie.

Vi er en vigtig lille del af deres hidtil største ferieeventyr!

Ved at tilmelde sig kan de få adgang til BytteFerier og eksklusive udlejningspriser på 4.200 tilknyttede feriesteder i hele verden, rabatter på mere end 600.000 hoteller, besparelser på biludlejning fra førende mærker, mere end 345.000 aktiviteter, eksklusive rejsefordele for medlemmer og fleksible betalingsmåder, herunder bytte af deres ejerskabsuge med en anden og meget mere.

Hvis du fortæller en ven om os, giver vi desuden jer begge en 475 DKK/535 NOK-kredit, som I hver især kan bruge på jeres konto, når vedkommende tilmelder sig.*

KLAR TIL AFGANG? NÆSTE SKRIDT …

*Vilkår og betingelser: Dette tilbud kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter. Tilbuddet gælder ikke for ansatte på Wyndham-destinationer eller leverandører af Wyndham-destinationer og deres medarbejdere og må ikke udbydes kommercielt og/eller mod betaling i nogen form. Vi forbeholder os altid ret til at ændre, forlænge og/eller tilbagetrække dette tilbud uden forudgående varsel. Henvisende medlem: For at være berettiget til at modtage en RCI-kredit på en værdi af 475 DKK/535 NOK skal den timeshareejer, du henviser, tilmelde sig og optages i RCI Weeks-bytteprogrammet. Kreditten kan kun bruges som betaling for de valgte RCI-produkter og -tjenester, som er: BytteFerie, EkstraFerie, "Sidste Minut"-tilbud eller Gæstekort, og den kan ikke refunderes eller byttes til kontanter. RCI Travel-tjenester er ikke inkluderet. Når du anbefaler et medlem, bekræfter du, at du har vedkommendes tilladelse til det. Der er ingen begrænsning på antallet af timeshareejere, du kan anbefale. Det henvisende medlem skal forblive medlem af RCI for at modtage sin "Anbefal til en ven"-kredit og må ikke overtræde nogen af RCI's vilkår. Kreditten tildeles først til det henvisende medlem, når den timeshareejer, der henvises, har betalt indmeldelsesgebyr, er blevet godkendt af RCI og optaget som medlem af dennes RCI Weeks-bytteprogram, og en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet. Kreditten gælder for en periode på seks måneder efter tilmeldingen. Tilbuddet bliver ugyldigt, hvis den henviste timeshareejer ikke overholder alle RCI's krav, opsiger sit RCI-medlemskab inden en eventuel gældende fortrydelsesfrist, afvises af RCI eller afslutter sit RCI-medlemskab af andre grunde. Nye medlemmer: Ansøgere skal gennemføre tilmeldingsprocessen på rci.com korrekt, godkendes af RCI og acceptere RCI's vilkår for at kvalificere sig til dette tilbud. Ansøgningsprocessen som nyt medlem kan vare op til otte uger fra RCI's modtagelse af den udfyldte onlinetilmeldingsblanket. Kun ét nyt medlem pr. husstand er berettiget til dette tilbud til nye medlemmer, og det nye medlem må ikke bo i samme husstand som det medlem, der henviser. Nye medlemmer skal eje en eller flere timeshare uge(r) på et RCI-tilknyttet feriested. Det nye medlem må ikke have været RCI-medlem i seks måneder umiddelbart op til ansøgningen. Tilbuddet gælder ikke, hvis det nye medlem opsiger sit RCI-medlemskab inden udløbet af en eventuel gældende fortrydelsesfrist, afvises af RCI, eller hvis hans/hendes RCI-medlemskab ophører.