Vi er verdens førende rejsenetværk for ejere af ferieejendomme, der ønsker mere af deres ejerskab end én uge om året.

Med mere end 50 års erfaring i bagagen er vi vant til at udvikle os for at imødekomme rejsebranchens skiftende krav. Vi har været banebrydere inden for ferieejerskaber helt fra starten.

Det hele startede med en idé…

RCI står for Resorts Condominiums International. I 1974 banede vores grundlæggere, Jon og Christel DeHaan, vejen for konceptet BytteFerie. De så det udvalg og den merværdi, som bytning af ferieboliger har givet timeshareejerne.

De udviklede et system, der gjorde det muligt for timeshareejere at ombytte en ferie på deres eget feriested med ophold af samme varighed på andre feriesteder, som havde sluttet sig til RCI's bytteprogram.

Dette system tilbød timeshareejere over hele verden en sikker platform til at udveksle deres egne uger eller point til ferier på vores tilknyttede feriesteder. Dette gav langt mere fleksibilitet og valgfrihed og revolutionerede dermed ferieoplevelsen for millioner af mennesker.

BytteFeriernes popularitet voksede i løbet af de næste fire årtier… Og vi har også øget vores medlemsfordele.

Næsten halvtreds år senere er vi stadig lige her ved din side for at få mere ud af dit ferieejerskab, så du kan nyde dit sande rejsepotentiale.

Vi er en medlemsorganisation, der forener kyndige rejsende, som ejer ferieejendomme på vores tilknyttede feriesteder.

Vi giver vores medlemmer mulighed for at bytte deres ferieejerskab i en uge eller til flere ophold på andre medlemmers ejendomme over hele verden i et sikkert, tilknyttet program. Men vi formidler ikke blot din årlige BytteFerie.

Vi gentænker din rejseoplevelse.

Sig goddag til over 4.200 feriesteder, over 600.000 hoteller, 345.000 aktiviteter, eksklusive krydstogtfordele og adgang til store biludlejningsmærker. Vælg mellem de fordele, der følger med vores medlemskabsfordele, og få endnu flere produktprivilegier, når du opgraderer til vores højeste medlemsniveau: RCI Platinum.

Dette er den nye måde at rejse på: Alt samlet på ét sted. Til gavn for dig.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Vores medlemmer opnår større besparelser, flere feriemuligheder og fleksible betalingsmetoder.