Timeshare – eller delt ferieejeerskab – betyder, at du køber en indkvarteringsperiode, normalt en uge eller mere, på et feriested med faciliteter som f.eks. en swimmingpool, bar, restaurant og meget mere.

Timeshare gør, at en ferie-ejerbolig er inden for økonomisk rækkevidde for dem, der ønsker et andet hjem på en destination, de elsker, men ikke har råd til at købe hele ejerskabet - eller måske ikke ønsker graden af finansielle forpligtelse, der følger med et køb af et andet hjem.

Feriesteder tilbyder typisk mulighed for en enkelt uges ejerskab, med mulighed for at købe ekstra uger på samme resort, eller på andre, der ejes af den samme udvikler. Hvis du et år beslutter ikke at tage til det feriested, du ejer, giver dit RCI-medlemskab dig mulighed for at sætte din ferieuge i vores BytteFerie-program og bestille en anden uge på dit eget feriested eller vælge en uge på et helt andet feriested. Delejerskabsejendomme og destinationsklubber tilbyder som regel længere ejerskab over flere uger – ofte på eksklusive ejendomme i førsteklasses beliggenheder.

"RCI giver os frihed til at tage os god tid og få præcis den ferie, vi nyder ... Vi mener, at den hjælp, som vi får, forbereder os til vores ture, og vi føler aldrig behov for at tage en guidet tur eller rejse med et rejseselskab. Det beriger virkelig oplevelsen for os og giver os mulighed for at tage tingene i vores eget tempo."

Jean-Louis og Marie-Françoise: RCI-medlemmer i mere end 20 år

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Vores medlemmer opnår større besparelser, flere feriemuligheder og fleksible betalingsmetoder.