RCI Hjælp

Sådan registrerer du dig online

Du kan bruge din e-mailadresse som brugernavn, når du opretter nemmere adgang til dit RCI-medlemskab. Du skal have dit RCI-medlemskort ved hånden, da du skal bruge dit RCI-medlems-ID, som står på kortet.

Du kan også finde dit medlems-id øverst på dit Weeks- eller Points-kontoudtog, som vi sender dig pr. e-mail hver måned.

How to Register Online

Trin 1: Indtast medlems-id

Hvis du er Weeks-medlem, vil dit medlems-id være i formatet 1234-56789.

Hvis du er Points-medlem, vil dit medlems-id være i formatet 1-2345678.

Brug venligst kun bogstaver og/eller tal, når du angiver dit RCI medlems-id. Du skal ikke tilføje bindestreger eller mellemrum i din indtastning.

Klik på "FORTSÆT" for at gå videre til næste trin.

How to Register Online

Trin 2: Medlemsoplysninger

Medlems-id, som du angav i trin 1, udfyldes automatisk. Indtast nu dit "Efternavn" og "E-mailadresse" i de relevante felter.

Vælg endelig dit bopælsland i rullemenuen. Det bør være det samme land, som du oplyste, da du blev medlem af RCI.

Klik på "FORTSÆT" for at gå videre til næste trin.

How to Register Online

Trin 3: Online profiloplysninger

Angiv et brugernavn. Du kan bruge din e-mailadresse, eller du kan vælge dit eget brugernavn.

Hvis det valgte brugernavn allerede er i brug, skal du vælge et andet.

Din adgangskode skal være på mindst 6 tegn, og den må ikke indeholde specialtegn. Der skelnes mellem store og små bogstaver, så alle store og små bogstaver skal indtastes nøjagtigt som i den valgte adgangskode, når du logger ind.

Vi er nødt til at bekræfte din adgangskode, så indtast den igen i det relevante felt.

Hvis du skulle glemme din adgangskode, skal du besvare et sikkerhedsspørgsmål, så vi kan gendanne din konto.

Klik på "FORTSÆT" for at gå videre til næste trin.

How to Register Online

Trin 4: Bekræft detaljer

Læs og acceptér RCI-medlemskabets vilkår og betingelser ved at markere bekræftelsesfeltet og klikke på "JEG ACCEPTERER".

Du vil nu modtage en e-mail, der bekræfter, at din onlinekonto er oprettet.

How to Register Online

Log ind på RCI.com

Hvis du har oprettet din onlinekonto med den e-mailadresse, vi allerede har registreret for dig, kan du blot logge ind på RCI.com og begynde at bruge webstedet.

Hvis du har brugt en anden e-mailadresse end den, vi har registreret for dig, skal du kigge i din indbakke for at finde en e-mail til aktivering. Klik på linket i e-mailen, så vi kan bekræfte din e-mailadresse.

Hvis din e-mailadresse er gyldig, bliver du automatisk logget ind på din RCI.com-konto.

Husk at kigge i vores hjælpebibliotek efter nyttige tips om søgning efter ferier, og hvordan du får mest muligt ud af dit RCI-medlemskab og din onlinekonto.