Hjælp til eksisterende bookinger

 

For eksisterende bookinger af BytteFerier foretaget fra 01.10.2020 og frem:

i) Hvis du har købt udvidet beskyttelse*, har du mulighed for at ændre din booking og ombooke til en fremtidig BytteFerie, forudsat at du ombooker inden for seks måneder fra den dato, hvor du vælger at annullere din oprindelige BytteFerie. Hvis du ønsker at ændre din booking til en alternativ destination, bedes du kontakte os. Vores ekspertrejseguider har viden om de forskellige feriesteders tilgængelighed i øjeblikket og vil hjælpe dig med at finde en alternativ destination, så du kan nyde din ferie.
Du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din nye planlagte ferie.

ii) Hvis du IKKE har købt udvidet beskyttelse, gælder vores standardvilkår for afbestilling.  Den eneste undtagelse er, at for bookinger med en indtjekningsdato til og med 30.09.2021, vil vi hjælpe dig med at annullere eller ændre din booking inden for 21 dage fra rejsen, hvis du ikke kan rejse på grund af lukning af et feriested eller krav pålagt af myndighederne såsom lokal nedlukning, evakueringsordrer, lukning af grænser eller juridiske forbud mod rejser. I dette tilfælde krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, der er betalt til dato, så du kan ombooke til en fremtidig ferie inden 30.09.2022. Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden 30.09.2022, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

For alle bookinger, der annulleres fra 01.06.2021 og derefter, har du indtil 31.12.2022 til at ombooke en fremtidig ferie. Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

For EkstraFerier booket den 01.04.2021 og frem:

For nye EkstraFerier, der bestilles fra 01.04.2021 og frem, har du mulighed for at ændre eller foretage en refunderbar afbestilling op til 46 dage før indtjekning. Og du mister også kun 15 % af den betalte pris, hvis du afbestiller inden for 31-45 dage før indtjekning. Vilkår er gældende – læs vores reviderede annulleringspolitik for EkstraFerier her.

Den eneste undtagelse er, at for bookinger med en indtjekningsdato til og med 30.09.2021 vil vi hjælpe dig med at annullere eller ændre din booking inden for 21 dage fra rejsen, hvis du ikke kan rejse på grund af lukning af et feriested eller krav pålagt af myndighederne såsom lokal nedlukning, evakueringsordrer, lukning af grænser eller juridiske forbud mod rejser. I dette tilfælde krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, der er betalt til dato, så du kan ombooke til en fremtidig ferie inden 30.09.2022. Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato.

For alle bookinger, der annulleres fra 01.06.2021 og derefter, har du indtil 31.12.2022 til at ombooke en fremtidig ferie. Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

Hvis du har en kredit på din konto fra en BytteFerie, du ikke kunne komme af sted på, kan du bruge den til at booke en EkstraFerie.

For EkstraFerier booket mellem 01.10.2020 og 31.03.2021:

Standardvilkår for afbestilling på tidspunktet for bestillingen er gældende. Den eneste undtagelse er, at for bookinger med en indtjekningsdato til og med 30.09.2021, vil vi hjælpe dig med at annullere eller ændre din booking inden for 21 dage fra rejsen, hvis du ikke kan rejse på grund af lukning af et feriested eller krav pålagt af myndighederne såsom lokal nedlukning, evakueringsordrer, lukning af grænser eller juridiske forbud mod rejser. I dette tilfælde krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, der er betalt til dato, så du kan ombooke til en fremtidig ferie inden 30.09.2021.

For alle bookinger, der annulleres fra 01.06.2021 og derefter, har du indtil 31.12.2022 til at ombooke en fremtidig ferie.

Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

For bookinger af BytteFerier og EkstraFerier foretaget mellem den 04.03.2020 og den 30.09.2020:

For bookinger med en indtjekningsdato frem til og med 30.09.2021 hjælper vi dig med at annullere eller ændre din booking inden for 21 dage før afgang, hvis:
– Vores tilknyttede feriested er lukket.
– Der er rejserestriktioner, som forhindrer dig i at komme til feriestedet, f.eks. flyaflysninger.
– Du eller en af dine rejsekammerater har en underliggende helbredstilstand, som kan øge risikoen for infektion med COVID-19, og derfor kan du eller den anden person være forhindret i at rejse.
– Der er restriktioner fra regeringer eller lokale myndigheder, som forhindrer dig i at nyde din ferie som planlagt.

Hvis du ønsker at ændre din booking til en alternativ destination, bedes du kontakte os. Vores ekspertrejseguider har viden om de forskellige feriesteders tilgængelighed i øjeblikket og vil hjælpe dig med at finde en alternativ destination, så du kan nyde din ferie.

Hvis du foretrækker at afbestille, gælder det for BytteFerier, at vi krediterer din RCI-medlemskonto med det fulde antal point eller den bytteværdi, der blev anvendt ved bookingen, samt det fulde byttegebyr og den fulde pointsikring eller bytteværdisikring (hvis relevant).

For enhver berettiget ombooking af BytteFerier, der foretages, får du mulighed for at tilføje udvidet beskyttelse mod et mindre gebyr, så du kan ændre eller ombooke fremtidige BytteFerier.

For EkstraFerier krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, du til dato har betalt. Du har indtil 30.09.2021 til at bestille din ombookede ferie.

For alle bookinger, der annulleres fra 01.06.2021 og derefter, har du indtil 31.12.2022 til at ombooke en fremtidig ferie.

Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

For bookinger af BytteFerier foretaget før 04.03.2020:

Standardvilkår for afbestilling på tidspunktet for bestillingen er gældende.  Den eneste undtagelse er, at for bookinger med en indtjekningsdato til og med 30.09.2021, vil vi hjælpe dig med at annullere eller ændre din booking inden for 21 dage fra rejsen, hvis du ikke kan rejse på grund af lukning af et feriested eller krav pålagt af myndighederne såsom lokal nedlukning, evakueringsordrer, lukning af grænser eller juridiske forbud mod rejser. I dette tilfælde krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, der er betalt til dato, så du kan ombooke til en fremtidig ferie inden 30.09.2022.

For alle bookinger, der annulleres fra 01.06.2021 og derefter, har du indtil 31.12.2022 til at ombooke en fremtidig ferie.

Du behøver ikke at have gennemført rejsen inden denne dato, men du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din ombookede ferie.

Gælder for alle:

Hvis du overvejer at annullere din RCI-ferie af en COVID-relateret grund, eller hvis du har købt udvidet beskyttelse, skal du ikke annullere din booking på RCI.com. Kontakt os for at diskutere dine muligheder.

Du kan stadig annullere online af alle andre årsager, herunder booking af egne uger med eller uden udvidet beskyttelse.

En ombooket BytteFerie skal ligge inden for den gyldige periode for enten din deponerede uge eller de point, du oprindeligt brugte. Du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din nye planlagte ferie.

Hvis du har bestilt hotel, billeje, krydstogt eller aktiviteter gennem RCI Travel†, RCI Cruise° eller en af vores tredjepartspartnere, skal du kontakte den enkelte udbyder for at få oplyst dennes annulleringspolitik.

Du bedes kontakte os, hvis du ønsker at ændre eller annullere et hotelbytte eller en "kontant" hotelbooking. Disse leveres af Alliance Reservation Network. Der gælder særlige annulleringspolitikker for hoteller, som ikke omfattet af ovennævnte politikker.

I tilfælde af en uoverensstemmelse mellem vilkårene for dit RCI-medlemskab og ovenstående vilkår, er de ovenstående vilkår gældende.