"RCI:n ansiosta voimme lomailla rennosti haluamassamme paikassa. Heidän tukensa avulla voimme valmistautua matkoihimme, eikä meillä ole koskaan tarvetta lähteä opastetuille matkoille tai käyttää matkatoimiston palveluita. RCI on tehnyt lomistamme entistä parempia, koska voimme lomailla omaan tahtiimme."

Jean-Louis ja Marie-Françoise: RCI:n jäseniä yli 20 vuotta

Miksi hankkia lomaosake?

Lomaosakkeiden – eli jaetun lomaomistuksen – avulla voit varata palveluita sisältävän lomamajoituksen esimerkiksi viikoksi tai sitä pidemmäksi ajanjaksoksi. Palveluihin voivat kuulua esimerkiksi uima-allas, baari, ravintola ja monet muut.

Lomaosake on edullinen vaihtoehto loma-asunnon omistukselle. Se sopii erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat hankkia toisen kodin mieleisestään lomakohteesta, mutta joilla ei ehkä ole varaa kokonaisomistajuuteen tai jotka eivät halua sitoutua taloudellisesti toisen asunnon omistukseen.

Lomakeskuksista voi yleensä hankkia yhden viikko-osakkeen, ja lisäksi saat mahdollisuuden ostaa lisäviikkoja samasta kohteesta tai muista saman rakennuttajan omistamista kohteista. Jos et halua matkustaa omistamaasi kohteeseen joka vuosi, RCI-jäsenenä voit lisätä oman viikkosi RCI:n vaihtolomaohjelmaan ja varata jonkin muun viikon omasta lomakeskuksestasi tai jostain muusta lomakeskuksesta. Osaomistuskohteet ja lomaklubit tarjoavat tavallisesti pidempiaikaisia osakkeita useiksi viikoiksi – yleensä kalliissa ja suosituissa kohteissa.

What is Timeshare

Enemmän kuin toinen koti

Lomaosakkeet takaavat lomamajoituksen joka vuosi ilman lomakohteen omistajuuteen ja ylläpitoon liittyviä riskejä. Lomaomistuskohteet tarjoavat tilavampaa majoitusta ja monipuolisempia palveluita kuin hotellit.

Sinun on kuitenkin oltava lomaosakejärjestelmän jäsen, jotta voit vaihtaa lomaosakeviikkosi lomiin toisissa kohteissa. RCI-jäsenyys tarjoaa monipuolisia lomavaihtoehtoja – voit vaihtaa omistamasi viikon RCI:hin liittyneiden lomakeskusten kohteisiin eri puolilla maailmaa huoneiston koosta tai lomakohteesta riippumatta ja hyödyntää alennetut vuokralomat ja muut matkustusedut.

Lomaosaketyypit

Mitä lomakeskusten rakennuttajat tekevät?

Lomakeskusten rakennuttajat rakentavat nimensä mukaisesti lomakeskuksia eri kohteisiin. Ne voivat myös tukea uusia ostajia tarjoamalla rahoituspaketteja. Kun kiinteistö on valmis myytäväksi, rakennuttaja laatii prosessin, joka turvaa lomaosakkeiden omistajien oikeuksia kiinteistön sijaintimaan lainsäädännön ja EU:n lomaosakedirektiivin mukaisesti.

Lisätietoja lomakeskusten rakennuttajista

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »