Jäävätkö ystäväsi paitsi mahdollisuuksien maailmasta?

Jos ystäväsi omistavat jo vähintään yhden lomaosakeviikon jossakin kumppanikohteistamme, voimme antaa heille paljon enemmän kuin vain vuotuisen loman.

Olemme pieni osa heidän tähän mennessä suurinta lomaseikkailuaan!

Liittymällä jäseneksi he saavat käyttöönsä vaihtolomat ja ainutlaatuiset vuokrahinnat 4 200 kumppanilomakeskuksessa ympäri maailmaa, alennukset yli 600 000 hotellista, säästöjä johtavien autovuokraamojen vuokra-autoista, yli 345 000 aktiviteettia, ainutlaatuiset jäsenten matkaedut ja joustavat maksutavat, mukaan lukien oman viikon vaihtamisen toiseen, sekä paljon muuta.

Lisäksi kun suosittelet meitä ystävällesi, saatte molemmat tilillenne 60 € saldoa heidän liityttyään jäseneksi.*

OLETKO VALMIS? MITÄ SEURAAVAKSI...

*Ehdot: Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä muiden kampanjoiden, tarjousten tai alennusten kanssa. Tarjous ei ole saatavilla Wyndham Destinationin työntekijöille tai toimittajille ja heidän työntekijöilleen, eikä sitä voi tarjota kaupallisesti ja/tai minkäänlaista maksua vastaan. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tähän tarjoukseen, pidentää sen voimassaoloaikaa ja/tai peruuttaa tämän tarjouksen ajankohdasta riippumatta, ilman etukäteisilmoitusta. Suositteleva jäsen: 60 €:n* arvoisen RCI-saldon saaminen edellyttää, että lomaosakkeen omistaja, jota suosittelet, liittyy RCI:n viikkovaihto-ohjelmaan ja hyväksyy sen ehdot. Saldoa voi käyttää vain valittujen RCI:n tuotteiden tai palveluiden maksuun. Näitä ovat vaihtoloma, lisäloma, äkkilähtö tai vieraskortti. Saldoa ei voi hyvittää tai maksaa rahana. Saldoa ei voi käyttää RCI Travel -palveluiden maksuun. Suosittelemalla jäsentä vahvistat, että sinulla on hänen lupansa suositteluun. Voit suositella niin monta lomaosakkeen omistajaa kuin haluat. Suosittelevan jäsenen on pysyttävä RCI-jäsenenä saadakseen jäsensuosituksen oikeuttavan saldon, eikä hän saa rikkoa mitään RCI:n ehtoja. Saldo myönnetään suosittelevalle jäsenelle sen jälkeen, kun suositeltu lomaosakkeen omistaja on maksanut liittymismaksut, saanut RCI:n hyväksynnän RCI:n viikkovaihto-ohjelmaan ja kun sovellettava odotusjakso on päättynyt. Saldo on käytettävissä kuuden kuukauden ajan liittymisestä. Tarjous perutaan, jos suositeltu lomaosakkeen omistaja ei noudata RCI:n vaatimuksia, peruuttaa RCI-jäsenyytensä sovellettavan odotusajan kuluessa tai jos RCI hylkää hänen jäsenyytensä tai jäsenyys lopetetaan mistä tahansa muusta syystä. Uudet jäsenet: Tarjouksen saaminen edellyttää, että hakijat liittyvät asianmukaisella tavalla jäseniksi osoitteessa rci.com, RCI hyväksyy heidän jäsenyytensä ja he noudattavat RCI:n ehtoja. Uuden jäsenen hakuprosessissa voi kestää enintään kahdeksan viikkoa siitä hetkestä, kun täytetty verkkoliittymislomake vastaanotetaan. Uuden jäsenen tarjous on saatavilla samassa taloudessa vain yhdelle henkilölle, eikä uusi jäsen saa asua samassa taloudessa kuin suositteleva jäsen. Uusien jäsenten on omistettava vähintään yksi lomaosakeviikko RCI:hin liittyneessä lomakeskuksessa. Uusi jäsen ei saa olla ollut RCI:n jäsen hakemusta edeltäneen kuuden kuukauden aikana. Tarjous perutaan, jos uusi jäsen peruuttaa RCI-jäsenyyden sovellettavan odotusjakson aikana, RCI hylkää hänen jäsenyytensä tai RCI-jäsenyys lopetetaan.