Viikko tai kaksi lomakeskuksessa. Rentouttava risteily. Lyhyet lomat kotimaassasi. Eksoottiset all-inclusive-luksuslomat. Hotelliyöpymiset työn tai vapaa-ajan merkeissä.
Meiltä saat ne kaikki. Ja paljon muuta.

RCI-jäsenenä käytettävissäsi on lomia 4 200 kumppanilomakeskuksessa yli 100 maassa ympäri maailmaa sekä alennetut hinnat yli 600 000 hotellista.

Ja mikä parasta...

Voit itse valita, miten varaat ja maksat.

Voit käyttää vaihtolomavarauksiin tai hotellimajoitusten hinnanalennuksiin vaihtoarvoa tai pisteitä.^

Lisäksi RCI Travel† -palvelun kautta sinulla on mahdollisuus varata maailman johtavien risteily-yritysten risteilyjä.

RCI Platinum -jäsenet ansaitsevat lisäksi valikoiduista maksuista jäsenpalkkioita, joita voi käyttää tuleviin vaihto- tai lisälomiin.

PIDÄTKÖ NÄKEMÄSTÄSI?

Jäsenemme saavat suurempia säästöjä, enemmän lomavaihtoehtoja ja joustavat maksutavat.

* RCI Europe -jäsenet maksavat saman kansainvälisen vaihtomaksun majoituksen koosta tai sijainnista riippumatta

~ RCI Weeks -jäsenet voivat käyttää kelvollisen vaihtoarvon alennuksiin RCI Weeks -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

RCI Points -jäsenet voivat käyttää kelvolliset pisteet alennuksiin RCI Points -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

Hotellit, matkatuotteet ja palvelut ovat varattavissa Alliance Reservation Networkin kautta. Katso Alliance Reservation Networkiin liittyvät ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

Parhaan hinnan takuu koskee vain hotellivarauksia, jotka on tehty Alliance Reservation Networkin kautta. Voit lukea ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan unionin alueella: Kun varaat meiltä vähintään kaksi matkatuotetta tai muuta matkailuun liittyvää palvelua, tarjoamme sinulle yhdistetyn matkajärjestelyn vuonna 2018 annetun matkapaketteja ja yhdistettyjä matkajärjestelyjä koskevan säädöksen mukaisesti (”Säädökset”).