Jäsenenä sinulla on mahdollisuus elää hyvin matkustettua elämää. Hyvin eletty elämä. Hyvin rakastettu elämä. Selvitä, miten voit olla yhteydessä muihin samanhenkisiin jäseniin. Tutustu uusiin kilpailuihimme. Jaa omia lomakertomuksiasi. Olemme mukana tässä yhdessä!

Sinun tarinasi. Sinun muistosi. Sinun RCI:si.

Tee lomistasi totta

Jäsenyytesi ansiosta voit mennä minne tahansa. Haluaisimme kuulla kaiken kokemuksistasi. Kerro meille matkatarinasi, olipa kyse sitten kaupunkilomista, rantalomista, kerran elämässä -risteilyistä tai unelmien kiertomatkoista.

Lähetä meille parhaat RCI-lomakuvasi ja -videosi, niin ne voidaan julkaista RCI.com-sivustolla, sosiaalisen median sivuillamme tai tulevissa sähköpostikampanjoissa.

Ryhdy RCI:n sisäpiiriläiseksi

Jaa intohimosi lomailuun muiden samanhenkisten jäsenten kanssa liittymällä RCI Europen sisäpiiriläisten Facebook-ryhmään, joka on vain jäsenille tarkoitettu yksityinen ryhmä.

Ole yhteydessä muihin jäseniin, tutustu suosituksiin matkakohteista ja lomakeskuksista sekä jäsenyysvinkkeihin tai jaa omia matkakokemuksiasi. Voit jopa saada elinikäisen ystävän!

Jos haluat liittyä ryhmään, tarvitset RCI-jäsennumerosi. Löydät sen useimpien sähköpostiviestiemme alatunnisteesta.

Oletko sinä onnekas voittaja?

Kiitokset kaikille edelliseen kilpailuun osallistuneille ja lomamuistonsa jakaneille.

Onnittelut voittajajäsenille Linnea.S ja Nelli.K, jotka lähettivät meille ihastuttavat lomakuvansa. Toivottavasti nautitte palkinnoistanne.

Pysykää kuulolla seuraavasta, uusia voittomahdollisuuksia tarjoavasta kilpailustamme.

Pidätkö jakamisesta? Niin mekin!

Suosittele meitä ystävällesi ja saatte molemmat tilillenne 50 £ saldoa hänen liityttyään jäseneksi.*

Huomioi ehdot.

Ole yhteydessä