Korotettu jäsenyysvaihtoehtomme maksaa itsensä takaisin!

Tavallinen jäsenyysvaihtoehtomme voi muuttaa tapasi matkustaa, mutta RCI Platinum tekee siitä vielä erityisemmän, joustavamman, ja säästät lisäksi tärkeimmistä lisäpalveluista.

RCI Platinum -jäsenet saavat entistä suurempia alennuksia rahalla maksettavista hotellimajoituksista. Säästät autonvuokrauksesta vaihtoarvoa tai pisteitä hyödyntämällä, mikä on vain korotetun jäsenyyden etu.^

Saat lisäksi jäsenpalkkioita, jotka lisätään tilillesi saldona ja joita voit käyttää valittuihin varauksiin, lentokentän lounge-palveluihin sekä maksuttomiin tasokorotuksiin ja lomakeskuksen vaihtopyyntöihin.

Jos et heti löydä mieleistäsi vaihtolomaa, voit ottaa ilmaiseksi käyttöön jatkuvan haun. Teemme hakuja puolestasi sitä mukaa, kun jäsenet tallettavat viikkojaan, ja ilmoitamme sinulle heti mahdollisesta osumasta tai autamme etsimään toisen vaihtoehdon.

Tavalliset jäsenet joutuvat maksamaan useimmista varauseduista, joita tarjoamme korotetussa jäsenyydessä maksutta. Näiden etujen yhteen lasketut kustannukset ovat suuremmat kuin korotettu jäsenmaksu, minkä vuoksi RCI Platinum -jäsenyys kannattaa ehdottomasti!

Tutustu RCI Platinum -jäsenyyden ehtoihin täällä täällä

^RCI Weeks -jäsenet voivat käyttää kelvollisen vaihtoarvon alennuksiin RCI Weeks -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

RCI Points -jäsenet voivat käyttää kelvolliset pisteet alennuksiin RCI Points -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

Hotellit, matkatuotteet ja palvelut ovat varattavissa Alliance Reservation Networkin kautta. Katso Alliance Reservation Networkiin liittyvät ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä..

*Parhaan hinnan takuu koskee vain hotellivarauksia, jotka on tehty Alliance Reservation Networkin kautta. Voit lukea ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä...