Lomaosakkeiden – eli jaetun lomaomistuksen – avulla voit varata palveluita sisältävän lomamajoituksen esimerkiksi viikoksi tai sitä pidemmäksi ajanjaksoksi. Palveluihin voivat kuulua esimerkiksi uima-allas, baari, ravintola ja monet muut.

Lomaosake on edullinen vaihtoehto loma-asunnon omistukselle. Se sopii erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat hankkia toisen kodin mieleisestään lomakohteesta, mutta joilla ei ehkä ole varaa kokonaisomistajuuteen tai jotka eivät halua sitoutua taloudellisesti toisen asunnon omistukseen.

Lomakeskuksista voi yleensä hankkia yhden viikko-osakkeen, ja lisäksi saat mahdollisuuden ostaa lisäviikkoja samasta kohteesta tai muista saman rakennuttajan omistamista kohteista. Jos et halua matkustaa omistamaasi kohteeseen joka vuosi, RCI-jäsenenä voit lisätä oman viikkosi RCI:n vaihtolomaohjelmaan ja varata jonkin muun viikon omasta lomakeskuksestasi tai jostain muusta lomakeskuksesta. Osaomistuskohteet ja lomaklubit tarjoavat tavallisesti pidempiaikaisia osakkeita useiksi viikoiksi – yleensä kalliissa ja suosituissa kohteissa.

"RCI:n ansiosta voimme lomailla rennosti haluamassamme paikassa. Heidän tukensa avulla voimme valmistautua matkoihimme, eikä meillä ole koskaan tarvetta lähteä opastetuille matkoille tai käyttää matkatoimiston palveluita. RCI on tehnyt lomistamme entistä parempia, koska voimme lomailla omaan tahtiimme.."

Jean-Louis and Marie-Françoise: RCI Members for more than 20 years

PIDÄTKÖ NÄKEMÄSTÄSI?

Jäsenemme saavat suurempia säästöjä, enemmän lomavaihtoehtoja ja joustavat maksutavat.