Olemme jäsenyyteen perustuva organisaatio, joka tuo yhteen lomaosakkeita kumppanikohteissamme omistavia järkeviä matkailijoita.

Liittymällä meihin saat käyttöösi kokonaisen lomien maailman.

Autamme sinua kaikissa matkatarpeissasi – kaikki yhdessä paikassa, kaikilla matkoillasi, kerrasta toiseen ja paikasta riippumatta.

Tutustu tärkeimpiin etuihin, joista voit nauttia RCI-jäsenenä.

”Vuosien saatossa olemme päässeet matkustamaan eri puolille maailmaa RCI-jäsenyyden ansiosta. Olemme intohimoisia matkailijoita.”

Nina Shah, RCI-jäsen

PIDÄTKÖ NÄKEMÄSTÄSI?

Jäsenemme saavat suurempia säästöjä, enemmän lomavaihtoehtoja ja joustavat maksutavat.

* RCI Europe -jäsenet maksavat saman kansainvälisen vaihtomaksun majoituksen koosta tai sijainnista riippumatta

~ RCI Weeks -jäsenet voivat käyttää kelvollisen vaihtoarvon alennuksiin RCI Weeks -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

RCI Points -jäsenet voivat käyttää kelvolliset pisteet alennuksiin RCI Points -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

Hotellit, matkatuotteet ja palvelut ovat varattavissa Alliance Reservation Networkin kautta. Katso Alliance Reservation Networkiin liittyvät ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

Parhaan hinnan takuu koskee vain hotellivarauksia, jotka on tehty Alliance Reservation Networkin kautta. Voit lukea ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

RCI Travelin toiminnasta vastaavat kolmannen osapuolen toimittajat, jotka ovat täysin vastuussa kaikkien palvelujen ja tuotteiden toimittamisesta. Kolmannen osapuolen toimittajat voivat käyttää RCI Travel -brändin nimeä RCI, LLC:n myöntämällä lisenssillä.

Kaikkiin RCI Travelin kautta tehtyihin varauksiin sovelletaan kolmannen osapuolen toimittajien ehtoja, jotka ovat luettavissa täällä:

Risteilyvaraukset

RCI ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen toimittajien myymistä tuotteista tai palveluista. Katso RCI Travelin ehdot kokonaisuudessaan tästä

Kaikkia tuotteita ei ole saatavilla kaikissa maissa.

Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan unionin alueella: Kun varaat meiltä vähintään kaksi matkatuotetta tai muuta matkailuun liittyvää palvelua, tarjoamme sinulle yhdistetyn matkajärjestelyn vuonna 2018 annetun matkapaketteja ja yhdistettyjä matkajärjestelyjä koskevan säädöksen mukaisesti (”Säädökset”).

Kun tarjoamme yhdistetyn matkajärjestelyn, olemme säädöksen mukaisesti järjestäneet vakuutusturvan mahdollisen maksukyvyttömyyden varalta. Voit lukea lisätietoja käytännöstä täältä.

^Vaihtoturvan ehdot ovat luettavissa täällä.