Olemme jäsenyyteen perustuva organisaatio, joka tuo yhteen lomaosakkeita kumppanikohteissamme omistavia järkeviä matkailijoita.

Liittymällä meihin saat käyttöösi kokonaisen lomien maailman.

Autamme sinua kaikissa matkatarpeissasi – kaikki yhdessä paikassa, kaikilla matkoillasi, kerrasta toiseen ja paikasta riippumatta.

Tutustu tärkeimpiin etuihin, joista voit nauttia RCI-jäsenenä.

”Vuosien saatossa olemme päässeet matkustamaan eri puolille maailmaa RCI-jäsenyyden ansiosta. Olemme intohimoisia matkailijoita.”

Nina Shah, RCI-jäsen

PIDÄTKÖ NÄKEMÄSTÄSI?

Jäsenemme saavat suurempia säästöjä, enemmän lomavaihtoehtoja ja joustavat maksutavat.

* RCI Europe -jäsenet maksavat saman kansainvälisen vaihtomaksun majoituksen koosta tai sijainnista riippumatta

~ RCI Weeks -jäsenet voivat käyttää kelvollisen vaihtoarvon alennuksiin RCI Weeks -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

RCI Points -jäsenet voivat käyttää kelvolliset pisteet alennuksiin RCI Points -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä.

Hotellit, matkatuotteet ja palvelut ovat varattavissa Alliance Reservation Networkin kautta. Katso Alliance Reservation Networkiin liittyvät ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

Parhaan hinnan takuu koskee vain hotellivarauksia, jotka on tehty Alliance Reservation Networkin kautta. Voit lukea ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan unionin alueella: Kun varaat meiltä vähintään kaksi matkatuotetta tai muuta matkailuun liittyvää palvelua, tarjoamme sinulle yhdistetyn matkajärjestelyn vuonna 2018 annetun matkapaketteja ja yhdistettyjä matkajärjestelyjä koskevan säädöksen mukaisesti (”Säädökset”).

Kun tarjoamme yhdistetyn matkajärjestelyn, olemme säädöksen mukaisesti järjestäneet vakuutusturvan mahdollisen maksukyvyttömyyden varalta. Voit lukea lisätietoja käytännöstä täältä.

^Vaihtoturvan ehdot ovat luettavissa täällä.