RCI Apu

Verkkosivulla rekisteröityminen

Rekisteröityminen on helppoa sähköpostiosoitteen avulla. Varmista ennen rekisteröitymistä, että sinulla on RCI-jäsenkortti. Tarvitset kortissa olevaa RCI-jäsentunnusta rekisteröitymiseen.

Jäsentunnuksesi näkyy myös Weeks- tai Points-tiliotteesi yläosassa. Lähetämme tiliotteen sähköpostiisi kerran kuussa.

Rekisteröidy heti

How to Register Online

Vaihe 1: Anna jäsennumerosi

Weeks-jäsenten jäsennumero on muodossa 1234-56789..

Points-jäsenten jäsennumero on muodossa 1-2345678.

Anna RCI-jäsennumero vain kirjaimina ja/tai numeroina. Älä käytä viivoja tai välilyöntejä.

Siirry seuraavaan vaiheeseen valitsemalla JATKA.

How to Register Online

Vaihe 2: Jäsenyystiedot

Vaiheessa 1 antamasi jäsennumero täytetään automaattisesti. Kirjoita sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi niille tarkoitettuihin kenttiin.

Valitse lopuksi avattavasta valikosta asuinmaasi. Maan on oltava sama kuin se maa, jonka valitsit RCI-jäseneksi liittyessäsi.

Siirry seuraavaan vaiheeseen valitsemalla JATKA.

How to Register Online

Vaihe 3: Verkkoprofiilin tiedot

Kirjoita käyttäjänimi. Käyttäjänimi voi olla sähköpostiosoitteesi tai jokin itse keksimäsi nimi.

Jos valitsemasi käyttäjätunnus on jo käytössä, sinun on valittava joku muu käyttäjätunnus.

Salasanan on oltava vähintään 6 merkkiä pitkä, eikä erikoismerkkejä sallita. Kirjainkoolla on väliä, joten kirjoita isot ja pienet kirjaimet kirjautuessa samalla tavalla kuin rekisteröidyssä salasanassa.

Salasana on vahvistettava kirjoittamalla se uudelleen sille tarkoitettuun kenttään.

Jos unohdat salasanasi, voimme palauttaa tilisi, kun vastaat turvakysymykseen.

Siirry seuraavaan vaiheeseen valitsemalla JATKA.

How to Register Online

Vaihe 4: Vahvista tiedot

Lue ja hyväksy RCI:n jäsenehdot valitsemalla valintaruutu ja painamalla HYVÄKSYN-painiketta.

Saat vahvistussähköpostin onnistuneesta rekisteröitymisestä.

How to Register Online

Kirjaudu sisään osoitteessa RCI.com

Jos rekisteröit tilisi sähköpostiosoitteella, joka löytyy jo tiedoistamme, voit kirjautua sisään ja aloittaa selailun.

Jos käytit eri sähköpostiosoitetta, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Vahvista sähköpostiosoite napsauttamalla viestissä olevaa linkkiä.

Jos sähköpostiosoitteesi on kelvollinen, sinut kirjataan automaattisesti RCI.com-tilillesi.

Ohjekirjastossamme on hyödyllisiä vinkkejä matkojen etsimiseen sekä RCI-jäsenyyden ja verkkotilin hyödyntämiseen.