RCI Hjælp

Sådan nulstiller du din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan vi nu sende dig et link via e-mail, så du kan nulstille adgangskoden.

For at gøre dette skal du blot gå til hjemmesiden rci.com, flytte markøren hen over området LOG IND, ELLER OPRET EN KONTO og klikke på linket "Glemt brugernavn/adgangskode?".

How to Retrieve Your Password

I området "Glemt adgangskode" skal du indtaste dit brugernavn til RCI.com og klikke på Fortsæt.

Du vil derefter blive bedt om at indtaste svaret på et af følgende sikkerhedsspørgsmål, som du valgte, da du første gang oprettede en konto på rci.com. Hvad hedder dit kæledyr? ii. Hvor er du født? iii. Hvad er din mors pigenavn? Indtast dit svar, og klik på "GENDAN".

Hvis du har indtastet dit svar korrekt, sender vi en e-mail til den viste e-mail-adresse med et link til "Nulstilling af din adgangskode".

Hvis du ikke kan huske svaret på dit sikkerhedsspørgsmål, bedes du kontakte en RCI-medarbejder, der kan hjælpe dig.