Som medlem giver vi dig mulighed for at få et vidtberejst liv. Et liv, du har nydt. Et liv, du har elsket. Find ud af, hvordan du får kontakt til andre ligesindede medlemmer. Se vores nyeste konkurrencer. Del dine egne ferieberetninger. Vi er sammen om det her!

Dine ord. Dine minder. Dit RCI.

Gør dine feriedrømme til virkelighed

Dit medlemskab giver dig mulighed for at rejse, hvorhen du vil. Vi vil meget gerne høre alt om dine oplevelser. Fortæl os alt om dine rejser med os, lige fra storbyferier og badeferier til enestående roadtrips og rejser til drømmedestinationer.

Send os dine foretrukne RCI-feriebilleder og -videoer, så kan du se dem på RCI.com, på vores sociale medier eller i fremtidige e-mailkampagner.

Bliv RCI-Insider

Del din glæde ved ferier med andre ligesindede medlemmer ved at tilmelde dig vores Facebook-gruppe ”RCI Europe Insiders” — et privat rum kun for medlemmer.

Skab forbindelse til andre medlemmer, og find anbefalinger til destinationer og feriesteder, tips til medlemskab eller del dine egne rejseoplevelser. Du kan endda få venner for livet!

For at tilmelde dig gruppen skal du bruge dit RCI-medlemskabs id-nummer. Du kan finde dette i sidefoden i de fleste e-mails fra os.

Er du den heldige vinder?

Tak til alle, der deltog i vores seneste konkurrence og delte deres ferieminder.

Tillykke til vores vindende medlemmer Linnea.S og Nelli.K, som sendte deres vidunderlige feriebilleder. Vi håber, at I vil nyde jeres præmier.

Hold øje med vores næste konkurrence, og få chancen for at vinde.

Elsker du at dele? Det gør vi også!

Hvis du fortæller en ven om os, giver vi jer begge en kredit på 400 DKK, som I hver især kan bruge på jeres konto, når vedkommende tilmelder sig.*

Vilkår er gældende.

Bliv en del af vores netværk