RCI Apu

Miten palautat unohtuneen käyttäjänimen

Jos olet jo rekisteröinyt verkkotilisi osoitteessa rci.com ja olet unohtanut käyttäjänimesi, voit tarkistaa sen helposti Weeks- tai Points-tiliotteesta. Käyttäjänimi näkyy tiliotteen ylä- ja alalaidassa. Käyttäjänimesi näkyy myös meiltä saamiesi sähköpostiviestien alaosassa.

Kun olet rci.com-alkusivulla, siirrä kursori otsikon KIRJAUTUKAA SISÄÄN TAI REKISTERÖITYKÄÄ -alueelle ja napsauta linkkiä "Unohtuiko käyttäjänimi/salasana?"

How to Retrieve Your Username

"Unohditko käyttäjänimesi?" -näkymässä kirjoita kenttään RCI-jäsennumerosi ilman välilyöntejä tai väliviivoja. Kirjoita sen jälkeen etunimesi siinä muodossa kuin se on jäsenkortissasi ja napsauta Jatka-painiketta.

How to Retrieve Your Username

Jos antamasi tiedot olivat oikein, lähetämme sinulle käyttäjänimesi sähköpostiviestinä osoitteeseen, jonka olemme rekisteröineet tilillesi.